Παρακολουθήστε σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου στις 21:00 και σε επανάληψη την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 21:00 στο κανάλι Smile TV την εκπομπή «Πάνω από όλα η υγεία σας» με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Ελένη Σωτηριάδου.
Θα είναι μαζί μας ο Κωνσταντίνος Κουσκούκης, Καθηγητής Δερματολογίας – Νομικός – Πρόεδρος Ιπποκρατείου Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής – Πρόεδρος Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινεζικής & Συμπληρωματικής Ιατρικής – Αντιπρόεδρος ELITOUR – Αντιπρόεδρος Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών.

Ένας από τους στόχους της Ιπποκρατείου Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής είναι Η Ελλάδα να ανακηρυχθεί παγκοσμίως σε κορυφαίο προορισμό Τουρισμού υγείας, ο οποίος εμπεριέχει τον Ιατρικό Τουρισμό, τον Ιαματικό Τουρισμό και τον Τουρισμό Ευζωίας.

Η Ιαματική Ιατρική μέχρι σήμερα είχε εμπειρική υπόσταση, με τη βοήθεια όμως της επιστημονικής τεκμηρίωσης της θερμικής, της μηχανικής και ειδικότερα της χημικής δράσης των ιαματικών φυσικών πόρων αναδείχθηκε ως μια συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδος στο πλαίσιο της Κλασικής Ιατρικής.Οι θεραπευτικές δράσεις της Ιαματικής Ιατρικής αφορούν παθήσεις του μυοσκελετικού, του νευρικού, του αναπνευστικού, του καρδιαγγειακού, του αιμοποιητικού, του γαστρεντερικού, του ουρολογικού και του ενδοκρινολογικού συστήματος, καθώς και δερματολογικές, ωτορινολαρυγγολογικές, γυναικολογικές, αλλεργικές και περιοδοντικές παθήσεις.

Οι θεραπευτικές εφαρμογές της Ιαματικής Ιατρικής με ιαματικούς φυσικούς πόρους περιλαμβάνουν την Ιαματική Υδροθεραπεία, την Ποσιθεραπεία, την Εισπνοθεραπεία, την Πηλοθεραπεία, την Θαλασσοθεραπεία, τη Σπηλαιοθεραπεία και την Βιομετεωρολογική Θεραπεία και εφαρμόζονται σε ειδικούς διαμορφωμένους χώρους (medispa) με τη επίβλεψη ιατρικού προσωπικού. Η Ιαματική Ιατρική αφορά όλους μας.

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και like